torstai 8. joulukuuta 2016

Luukku 8: Joulukortit

Joulukortit kuuluvat suomalaiseen joulunodotusperinteeseen tosi vahvasti. Ja niin ne kuuluvat myös minun jouluperinteisiini. Viime vuonna kortit jäi lähettämättä tiukahkon taloudellisen tilanteen vuoksi, mutta tänä vuonna verokarhu muisti tiliäni sen verran mukavalla summalla, että joulukortteihin oli hyvin varaa. Askarteluihmisiä kun en ole, niin kaupan valmiskorttejahan minä sitten ostoskoriini valikoin ja viitisentoista korttia heitinkin postilaatikkoon itsenäisyyspäiväiltana. Paljon suosin Anne-Marie Westin upeita luomuksia sekä myös muita ei-niin-perinteisiä -joulukortteja. Mutta ei hätää, olihan se pakko muutama tonttukorttikin ostaa joukkoon mukaan! ;)















 Tällaiset kortit lähtivät postin mukana kohti vastaanottajiaan: isovanhempia, sukulaisia, tuttavaperheitä sekä ystäviä. Kuuluuko joulunkorttien lähettäminen sun joulunodotukseesi? Teetkö sä kortit itse vai ostatko kaupasta osoitetta vaille valmiit kortit? Entä kuinka monta korttia lähtee postiin per joulu? :)

~ Roosa ~

2 kommenttia:

  1. Hei. Olen lähettänyt joulukortteja lähestulkoon aina.. se vaan kuuluu joulun odotukseen. Samoin kuin korttien odotus, montako ja keneltä ja millaisia minäkin päivänä postilaatikosta löytyy.:) yleensä teen kortit itse, kuten tänäkin vuonna. Tänä vuonna teemanani oli musta-valkoinen, metsä ja metsäneläimet. Kortteja lähti matkaan tasan 20. -E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että on niitäkin ihmisiä, jotka osaavat ja jaksavat askarrella joulukortit itse. Toi teema kuulostaa ihan mielettömän ihanalta! Hyvää joulunodotusta sulle! :)

      Poista

Rohkeasti vain kommentoimaan, kuulen mielelläni sinusta <3