maanantai 12. joulukuuta 2016

Luukku 12: Ehdota postausaihetta!


Nyt on taas aika kysyä teidän lukijoitteni mielipiteitä postausten sisältöön ja aiheisiin liittyen! Onko jokin aihe, josta haluaisit minun kirjoittavan postauksen? Tai kysymys, johon haluat minulta vastauksen? Kerro siitä kommentissa! Toteuttaisin mieluusti välillä teidän lukijoiden toiveita vähän enemmänkin. Olisi myös mukava saada jokin postaustoive toteutettua tässä blogin joulunkalenterin osana jo! :) Entä onko muita ajatuksia blogin sisältöön liittyen, josta haluaisit sanoa mielipiteesi? Tää postaus on just sitä varten! 

Eli taas kannustankin rohkeasti ehdottelemaan postausaiheita ja muita ideoita blogin suhteen mulle. Tyhmää aihetta ei ole olemassakaan, joten antakaa vaan palaa! :)

~ Roosa ~
 

4 kommenttia:

  1. Moikka! Mun mielestä olisi mukava kuulla päivä mun kanssa -postauksia. Myös postaukset, joissa kerrot perheestäsi ovat suosikkejani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips ja kiitos ehdotuksista! My Dayn julkaisinkin melkein heti kommenttisi perään, toivottavasti pidit siitä! :) Perheeseen liittyvää postausta myös tulossa joulukalenterin aikana ja sen jälkeenkin :)

      Poista
  2. Hei. MyDayt on parhaita! Lempparivaatteesi -postaus olisi myös kiva! Ja eläinpostaus.. onko teillä/onko ollut eläimiä kotona? Kerro myös koulustasi, mitä konkreettisesti opiskelette.. esimerkiksi jonkun tietyn päivän aikana, mitä teette tunneilla? Joululahjapostaukset olis myös ihania ja jouluvalmistelu... :) -E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, E ja kiitos! Pitänee ottaa My Dayt vähän enemmälti postausten joukkoon mukaan :) Joululahjaideoinnista kirjoitin justiinsa ja pakettien tarkat sisällöt selviää joulun jälkeen, niin kuin tapana on :) Yritän saada jo huomenna (mutta viim. ensi viikolla) postausta mun opiskelusta yhteisöpedagogiksi julkaistua. Kiitos siitä ehdotuksesta, menee ehdottomasti mukaan blogin joulukalennterin luukkuihin. Mitään spesifiä yhden päivän opiskelupostausta en todennäköisimmin tee, sillä kuvamateriaalia harvemmin tulee otettua luento-tyyppisiltä tunneilta (niitä kun on varsin paljon ollut nyt syksyllä). Mutta paljon on kyllä mulla kuvamateriaalia näistä päivän pististyksistä, sekä erilaisista käytännön projekteista ja harjoitteista! Yritän siis täyttää toiveesi niin hyvin kuin vain pystyn ja on mahdollista. :) Kerro sitten, mitä pidit!

      Poista

Rohkeasti vain kommentoimaan, kuulen mielelläni sinusta <3