keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Luukku 14: Oudoimmat tapani

Tämän päivän luukussa aattelin paljastaa teille, mitkä on mun mielestä mun oudoimmat tavat ja tottumukset. Saa nauraa!
 

OUDOIMMAT TAPANI - TOP 6

6. Tarkistusmania

Kouluun lähtiessä pitää varata viitisen minuuttia siihen, että saan tarkistaa hellan levyjen nupit ihan niin monta kertaa kuin vain haluan. Ja näkisittepä vain, milaista hullunrinkiä kierrän täällä yksiössäni ennen pidemmille reissuille lähtöä...

5. Itselleen on kiva höpötellä

Juttelen tosi paljon itsekseni ja itselleni. Ihan kaikesta. Oon tehnyt sitä jo kyllä ihan lapsesta lähtien, mutta parhaiten sen huomaa nyt, kun asuu yksinään. Omalla tavallaanhan se on tosi outoa, mutta mitäs sitä nyt enää kitkemään poiskaan :D Sitä paitsi - onhan se nyt ihan parasta todeta ääneen itselleen, kun on lautanen on tyhjä ja vatsa täysi "Kiitos Roosa, oli hyvää!" tai kun koulutehtävän saa tiputettua sille kuuluvaan palautuslaatikkoon ajoissa "Hyvä Roosa, oot sä sitten ahkera ja tehokas!"


4. Yle Areenan ennakkojaksot
Tää on mun heikko kohtani. Mutta syytän myös osaltaan Areenan takana seisovaa väkeä. Kuka on keksinyt laittaa sinne ennakkoon jaksoja muun muassa Uudesta Päivästä, Sykkeestä ja Latelasta? Uteliasta ei saa kiusata tällä tavalla! Nimim. Katsoin vahingossa kaikki Syke-sarjan kolmannen tuottarin jaksot ennakkoon viime talvena.

3. Kello etuajassa
Mun seinäkello on aina 5-10 minuuttia etuajassa. Ihan vain siksi, että ehtisin kaikkialle ajoissa (tai etten olisi hirveästi myöhässä sovitusta). Monet epäilee tätä mun logiikkaa. Että, kun sä kuitenkin tiiät, et se kello on etuajassa, niin silloinhan just myöhästyy. Mutta jostain syystä näin ei ole ainakaan minun kohdallani. Sillä kuitenkin toimin tuon seinäkellon mukaisesti ja usein varsinkin kiireaamuina unohdan, että tuo aikaa mittaava kapistus on etuajassa. Eli todellakin TOIMII!!



2. Esineiden ja vaatteiden nimeäminen
Kyllä. Nimeän esineitäni ja jopa vaatteitani. Pehmolelukirahvieni nimet ovat Ihana ja Lilja. Aurinkolasikoteloni on usein hukassa ja silloin etsinkin Munakoisoani (tämän nimen kylläkin keksi isi!!). Niin ja multa löytyy vaatekaapista mm. Viidakkopöksyt sekä kuvassa näkyvät Inkkarileggarit.


1.  Viimeiset sivut luetaan ensimmäiseksi
Tiedän, ei ehkä lukunautinnon kannalta parhain mahdollinen tapa. Yritänkin aina jokaisen aloittamani romaanin kohdalla edetä perinteisesti alusta loppuun, mutta aina viimeistään 100 sivun kohdalla pomppaan viimeiseen lukuun. Sen luettuani ja loppuratkaisun selvitettyäni palaan jäämääni kohtaan ja selvitän, miten loppuratkaisuun päädytään.


Tässäpä näitä! Ei täällä tosiaankaan aina ihan pitkillä valoilla mennä :D
Uskaltaisiko joku kertoa omista omituisista tavoistaan tai toimintamalleistaan? 

~ Roosa ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain kommentoimaan, kuulen mielelläni sinusta <3