torstai 1. joulukuuta 2016

Luukku 1: Rakas joulupukki...

Kyllä, se on täällä! Nimittäin blogini ensimmäinen joulukalenteri. Joka päivä blogiin tulee uusi postaus, ikään kuin oma joulukalenterin luukkunsa. Välillä postaus ilmestyy aiemmin aamusta, välillä vähän myöhemmin illasta. Sillä tiedättehän, ettei oikeatakaan joulukalenteria muista kiireisinä aamuina välttämättä avata heti sängystä noustessaan. ;)
   Välillä postaukset ovat selkeästi joulu-aiheella varustettuja, välillä vammaosastoon meneviä ja jotkut postaukset taas enempi kuvapainoitteisia. Enemmittä puheitta, tervetuloa blogini joulukalenteriin!

Ajattelin näin joulukuun ekan kunniaksi aloittaa lahjalistalla Joulupukille. Mitä toiveita siis raapustin Joulupukille täksi jouluaatoksi?




Kuvat: Google


Keittiövälinekokoelmaani tarvitsisin ehdottomasti kaksi tarviketta lisää, sillä ne uupuvat multa tyystin - salaattiottimet ja kakkulapio nimittäin. Teräksiset ois mieluisimmat. Koska mulla on aterimet Hackmannin Savonia -sarjaa, olisi aika luksusta, jos ainakin salaattiottimet sointuisivat luontevasti aterimieni joukkoon. Kakkulapio voi olla myös jokin muukin kuin Savonia, esimerkiksi muumimamma-kakkulapio ois tosi jees. Pääasia, ettei mun enää tarvitsis tarjoilla ystävilleni piirakoita ja kakkuja paistinlastalla...


Kuvat: Lindex

Uudet yökkärit. Mun yövaatevarasto on tällä hetkellä vähän sellaista kokoa-se-itse -tyylistä. Eli käytännössä erilasia yökkärihousuja ja satunnaisia vanhoja kulahtaneita t-paitoja. Tein tossa just inventaariota mun  yökkäreille ja tajusin, että ois se ihan jees omistaa edes yksi yöpaita tai pyjama, joka ei oo venynyt, kulahtanut tai rikkinäinen. Ainakin siis täällä Ylivieskassa, sillä oon onnistunut jättämään Jämsään porukoille ne mun paremmassa kuosissa olevat pyjamahousut ja -paidat.


Kuvat: Ihanaiset-verkkokauppa


Toilettilaukku tai niin kuin meidän iskä on sen vääntänyt, pyytipussi (vrt.rallienglanti). Mun nykyinen on sellaset seitsemän, kahdeksan vuotta vanha ja sen muuten huomaa. Vähän meinaa sisä- ja ulkovuori irrota toisistaan :D Uusi pyytipussi muumikuosillahan ois aivan superihana, mutta Joulupukki saakoot itse päättää, millaisen minulle voisi tuoda. Kunhan ois tarpeeksi iso! ;)


Kuvat: Google

Joka joulu on pakko toivoa jotakin uutta kirjaa. Ensin meinasin jättää kirjatoiveen kokonaan pois, mutta sitten en vain raaskinut luopua siitä mielikuvasta, miten ihanaa on kääriytyä jouluna peiton alle uutuuttaan tuoksuvan kirjan kanssa. Ja lukea sitä vaikka aamuun saakka, jos siltä tuntuu. Tänä vuonna pienen googlettelun jälkeen listalleni päätyi Riikka Pulkkisen Paras mahdollinen maailma. Pulkkinen on mun pari vuotta sitten löytämäni uusi lempisuomalaiskirjailija, jonka teokseen "Vieras" rakastuin täysin saadessani sen joululahjapaketista. Mutta koska pukin kiireistä ei voi ikinä tietää, listasin kakkosvaihtoehdoksi maailmalla rakastetun bestsellerin, eli Jojo Meyesin Kerro minulle jotain hyvää.

Kuvat: Google

Vikat toiveet on vähän sellasia ekstrajuttuja, mitkä olisi kiva löytää paketista aattoiltana, mutta jotka eivät ole mitenkään must have -toiveita.Eli tämän vuoden talvimuumikulho sekä lightboxiini uusi kirjainsetti. Lisäkirjaimia tohon boxiini mä harkitsin ostavani jo silloin, kun lightboxin kävin itselleni ostamassa. Päätin sillon jättää sen kuitenkin silloisen rahatilanteen takia myöhemmälle. Katsotaan tuoko pukki lisäkirjainsetin mulle vai lähteekö se jostakin nettikaupasta matkaan mukaan ensi vuoden puolella!

Tässä mun toiveet, jotka kirjoittelin itse asiassa viime yönä pukille whatsappiin. ;) Entäs sun lahjatoiveet? Kertokaas, mitä toivotte joululahjaksi, vai onko se lista kenties kokonaan tyhjä?

~ Roosa ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain kommentoimaan, kuulen mielelläni sinusta <3