lauantai 23. toukokuuta 2015

Puheenvuoro lukijoille




Mulla olisi vielä ensi viikko aikaa olla Jämsässä ja puuhailla aktiivisemmin blogin parissa. sitten kesätyöt kutsuvat Seinäjoella. Kesä tulee siis olemaan vähän hiljaisempi blogissa - ehkä. Tähän nimittäin te lukijat voitte vaikuttaa.
   Mun kesä pitää sisällään kaksi poikaleiriä ja kaksi riparia, joista toinen on Ahvananmaalla. Leirien jälkeen olen varmasti hyvin kiitollinen, mutta takki voi myös olla aika tyhjä. Ensimmäisenä ei ole varmastikaan blogin päivittäminen mielessä - varsinkaan, jos aiheita ei ole valmiina taskussa. Juttuja töistä tulee varmasti olemaan jonkun verran, mutta en halua blogini täyttyvän vain työjutuista.


Siispä kysyn teiltä lukijoilta:
 
Mitä te haluaisitte lukea? 
Mistä aiheista? 
Olisiko kysymys-vastauspostauksen aika? 
Risuja/Ruusuja?

Ainakin kuvapostausta olisi ensi viikolla tarjolla. Kävimme Merjan kanssa taas kuvailemassa ja vakiokuvaajani sai taas ihmeitä aikaan. Näistä kuvista pitäis myös löytyä kuva uuteen banneriin. Olisiko muuten joku teistä innokas taiteilemaan uuden bannerin blogiini? Muutenkin blogin ulkonäkö vaihtuu vähän raikkaampaan sävyyn ankeamman syksyn ja talven jäljiltä. Paljastanpa myös, että blogin nimi tulee muuttumaan samalla. Osoite pysyy kuitenkin ennallaan. Uusi nimi pysykööt vielä salassa. Postausta tästä vaihdoksesta ja sen taustoista luonnollisesti myös tulossa.

Nyt annan kuitenkin puheenvuoron teille. Antakaa kommenttiboxiin ideoita, jotta mun kesä- ja heinäkuun postaukset olisivat turvattuja ja teille mieluisia. Yleistäkin kommenttia blogista ja vaikka sen tulevasta ulkonäöstä saa rohkeasti antaa. Siitä vaan kommentoimaan!

~ Roosa ~

2 kommenttia:

  1. Musta ois kiva semmonen postaus jossa kertoisit, et miten muut ihmiset on suhtautunu sun vammaan elämän aikana? Tai onko joskus tuntunu siltä että sua kohtaan on jotkut olleet erilaisia kuin muita kohtaan? Vähän vaikee selittää mut toivottavasti ymmärsit. ^^" Voihan se tavallaan olla hankalaa aatella kun ei oo perspektiiviä siihen, miten täysin terveeseen suhtaudutaan. Mut niiiin. :D Ja onko ollut sellaisia awkward momentteja, et joku ei oo osannut suhtautua ollenkaan ja on sen takia ollut jotenkin vaivaannuttava tilanne. Itellä tuli näitä sillon ku äiti oli vasta kuollu ja joitakin tuttuja tuli vastaan niin heidän ilmeet saatto välillä olla aika näkemisen arvoisia, kun eivät tienneet mitä voi sanoa yms yms. O__O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärsin pointin!Harvinaisen vähän mulle on kyllä tullu, mutta jonkin verran kuitenkin. Pistetääs muistiin! :)

      Poista

Rohkeasti vain kommentoimaan, kuulen mielelläni sinusta <3