maanantai 25. toukokuuta 2015

Keväisiä kuvia






Viime keskiviikko oli täynnä äksöniä, mutta ihan toivottua sellaista. Aamu alkoi Jyväskylän reissulla jatkuen parturin kautta Merjan kameran eteen. Olihan yli puolen vuoden kuvaustauon ja just värjätyn pään takia saatava uusia kuvia kevätauringon paisteessa. Hiukan oli haastava keli, kun aurinko paistoi niin kirkkaasti ja loi varjot silmälasien vuoksi. Migreeniltä kuitenkin vältyttiin ja kieltämättä tuli taas hyviä kuvia.
Kuvauskohteeksi valikoitui tällä kertaa Jämsänkoski ja upea koskimaisema. Käytiin myöhemmin myös muualla napsimassa muutama lisäkuva, mutta ne jätin vielä arkistoon. Eiköhän ne kesän mittaan pääse täälläkin näkyville.
Jostain ylläotetuista varmaankin (tai useammasta?) muodostuu blogin uusi banneri. Onko teillä mielipiteitä siitä, olisiko yksi vai useampi kuva parempi bannerissa?



Kiitokset tälle kaksikolle loistavasta iltapäivästä! Eli siis Merjalle kuvista ja mun parhaimmalle serkulle (ja samalla Merjan poikaystävälle) Nikille taustapelleilystä. Otetaanhan taas uusiksi loppukesästä!

~ Roosa ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain kommentoimaan, kuulen mielelläni sinusta <3