sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Kysypä multa tai ehdota postausaihetta!


Oon taas tauon jälkeen päässy vauhtiin tässä bloggailun maailmassa ja kova into ois kirjoittaa. Nyt enää mietinkin, että mistä. Yksi postausaihe on takataskussa, mutta sen säästän vähän myöhemmäksi.
   Koska aiheita ei ole hirveästi varastossa valmiina, ajattelinkin että voisi olla klassisen kysymyspostauksen aika. En muistakaan milloin sellaisen olen viimeksi toteuttanut!
   Eli jos sulla ois jotain kysymyksiä mulle esitettävänä aiheesta tai toisesta, nyt siihen on oiva mahdollisuus! Heitä kysymyksesi tän postauksen kommenttiboxiin ensi viikon sunnuntaihin 10.1.2016 klo. 22.00 mennessä, niin saat siitä seuraavalla viikolla vastauksen. Tai jos sulla olisi joku aihe, josta haluaisit minun postaavan, niin heitäpä idealla tai useammalla kommentin muodossa tän postauksen alle! 
   Toivottavasti kysymyksiä (ja ehkäpä myöskin postausaiheita) tulisi mukavasti, koska itsellä olisi intoa vastailla teidän lukijoiden kysymyksiin tosi paljon. Kuitenkin kirjoitan tätä enemmän teille kuin itselleni, koska blogin tarkoitus on palvella mahdollisimman montaa ihmistä. Ja eihän se toteudu, jollei välillä heitä palloa teille päin.

Joten antakaas vaan mielikuvituksen laukata ja näppiksen laulaa. Kaikenlaiset kyssärit ja postausaiheet on tervetulleita - niin arkiset kuin syvällisemmätkin! :)

~ Roosa ~

9 kommenttia:

  1. Hei! Jos sua kiinnostaa välillä kirjoittaa ihan puhtaasti hömppää, niin esimerkiksi "lempivaatteeni/asusteeni" -postaus (kuvineen tietenkin) olisi kiinnostava. Tai ylipäätänsä "minun tyylini" tai "näin tyylini on muuttunut vuosien varrella" ja aina parempi jos löytyy vanhoja valokuvia! :) My day- ja kotipostaukset kiinnostavat myös aina.

    Sitten ihan kysymyksiä: Mitä seuraat tv:stä ja kaikkien aikojen paras sarja ja elokuva?
    Haaveammattisi lapsena ja nykyään?
    Oletko aina harrastanut kirjoittamista ja oletko koskaan ajatellut, että kirjoittaminen liittyisi jotenkin haaveammattiisi?
    Pidätkö eläimistä? Ja haluaisitko lemmikin?
    Tässäpä hömppäehdotuksia! :) -E

    VastaaPoista
  2. Terkut Turusta! Tuosta kirjoittamisharrastuksesta minäkin ajattelin kysäistä. Pidätkö päiväkirjaa?Miten voisit sitä käyttää hyväksi tulevassa ammatissasi? Ja jatkona kijoittamiselle, luetko paljon ja miillaisista kirjoita pidät? Siis koulukirjat pois tästä.
    Pidetään pakkasia, t. Tuula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä tulee varmasti postausta, kiitos Tuula! :)

      Poista
  3. Oon omalla kohdalla pohtinut paljon miten oma ei-niin-toivottu-ominaisuus eli änkytys on aiemmin vaikuttanut valintoihin elämässä, joten tähän liittyen olisi mielenkiintoista lukea koetko että sun elämässä sairaus on vaikuttanut valintoihin - isoihin ja pienempiin. :)

    Rohkea sun edellinen postaus, oot kyllä rohkea nuori nainen kun uskallat näistä omilla kasvoilla puhua. Mulle on vasta nyt kolmenkympin kynnyksellä tullut sama rohkeus. :D Kaikkea hyvää sulle :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon sanoistasi, L! :) Hyvä postausehdotus, minäpä toteutan! :)

      Poista
  4. Terveiset hammaslääkäristä. Kaksi tuntia meni kuin siivillä, kun minulta otettiin vanha hammassilta pois ja laitettiin väliakaisen väliaikainen. Vielä puudutus tuntuu ja syöminen oli äsken hankalaa. Toivottavasti puudutuksen jälkeen se helpottaa, kovaa tai värjäävää ruokaa ei sitten pariin päivään. Ylihuomenna sinne uudestaan ja saan sen väliaikaisen.
    Tänään tuo sillan rikki poraaminen tuntui häijyltä kuunnella. Tuntoaisti oli kuitenkin pois pelistä, joten aika leppoisaa sitten kuitenkin. Kovempi homma olisi normipaikkaus.Kädet tuntuivat palelevan toiminnan aikana. Jännitystä? Puhuminen sujuu ok.
    Viime kerralla lääkäri sanoi, että vanha silta pyritään saamaan ehjänä pois, jotta se voitaisiin laittaa väliaikaiseksi. Mutta tänään hän perui sen. Hän halusi rikkomalla sen suojata omia hampaita siellä sisällä.Yhdestä hampaasta hän löysi sitten reiän alkua, joten jäin miettimään, miten tärkeä juttu tämä oikein onkaan. Mitään vaivaa ei ole tuntunut koko n. 25 vuonna.Ja särkylääke kannattaa pitää lähellä...
    Terv. Tuula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa hienoa kuulla, miten hammalääkärissä meni. Toivottavasti projekti saadaan loppuun onnistuneesti! :)

      Poista
  5. Terkut taas sieltä hammaslääkäristä. Nyt suussa se väliaikainen ja puudutus päällä. Pari viikkoa tällä pelillä ja sitten se varsinainen sellainen. Odotan puudutuksen loppua, jotta voin ajatella, miltä tuntuu. Vähän alaleuka etsii oikeaa kohtaa vastapuolelta. En uskalla ainakaan heti syödä ihan normaalisti. Nämä menneet pari päivää menivät ilman särkylääkkeitä, toivotaan samaa jatkossa.
    Ajattelin kaiken muun lisäksi siellä lekurin tuolilla, miten huono ergonomisesti se tuoli on. Veri kiertää huonosti, kun siinä istuu reilun ajan ja siitä kai sitten kädet palelee.Eipä se työergonomia lääkärilläkään ole kehuttava.
    Terv. Tuula

    VastaaPoista

Rohkeasti vain kommentoimaan, kuulen mielelläni sinusta <3