sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Maata Näkyvissä -festarit x 30




Vähän tällein jälkijunassa (kiitos koneen huollon) aattelin vielä palailla parin viikon takaiseen festarimatkaan. Maata Näkyvissä -festarit on siis Pohjoismaiden suurin kristillinen viikonlopputapahtuma, joka järjestettiin jo 30. kerran Turussa HK-areenalla eli nakkikattilassa ja viereisessä Messukeskuksessa. Porukkaa oli taas kuin pipoa, mutta meno oli kovaa ja hymy herkässä. Sekä musiikki soi lähes koko ajan.
Lähdin vielä Jämsän seurakunnan kanssa reissuun. Eli kaikista rakkaimpien tyyppien kanssa. Ajatuksenani oli jo ennen reissua, että tämä reissu jäisi viimeiseksi, jonka teen Jämsän kanssa. Ensi vuonna aion olla joko talkooporukassa mukana tai sitten menen mainostamaan meidän koulutusohjelmaa Centrian-standille. Koska taka-ajatus oli se mikä oli, päätin nauttia koko sielustani tuosta viikonlopusta. Ja minähän nautin! Jämsäläisten lisäksi törmäsin tosi moneen tuttuun. Jotenkin kummasti rauskilaisia tuli joka nurkan takaa vastaan - mikä ei ollut ollenkaan huono juttu.
   Viikonloppu sisälsi siis paljon ihmisiä, taattua festariruokaa, mahtavaa gospelia sekä tietysti evankeliumia. Oli hienoa olla todistamassa muutaman pitkäikäisen gospel-bändin viimeistä keikkaa. The Rainille erityiset kiitokset, on ollut hienoa olla todistamassa viimeisiä vuosianne ja viimeistä keikkaanne. Jäätte varmasti gospelin kirkkaimpaan historiaan! :)
   Sunnuntaina väsytti, mutta olo oli onnellinen. Hieno reissu, joka kannatti kokea. Jääkööt teksti tähän, puhukoot kuvat puolestaan!





Laadussa ei oo takuuta mutta seura oli mitä parhain - Merja <3



 Jee, kohta aukee nakkikattilan ovet!

Päivän ilme lauantaina pikkuveljen kanssa
 


Synttäripäivän kunniaksi Juha Tapion kainalossa :)

Ensi vuotta ja uutta MNF:ää vaan odotellessa. Anteeksi joidenkin kuvien laatu, ei kunnon kameran kuljettaminen tuolla onnistu ja muutenkin keikkojen valoefektit ei aina natsaa yhteen oikein minkään kameran kanssa...koskaan!

~ Roosa ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain kommentoimaan, kuulen mielelläni sinusta <3