maanantai 12. elokuuta 2013

Kotiinpaluu

Tai siltä se minusta ainakin tuntui, kun astuin sisään vanhan alakouluni ulko-ovesta ja siellä sun täällä oli iloisia, hymyileviä kasvoja, jotka toivottivat sydämellisesti tervetulleeksi.
   Työkokeiluni alkoi siis tänään klo. 9.00 vanhassa ala-koulussani. "Tukikohtani" on 3-4-solussa ja siellä erityisesti yhdessä ja tietyssä luokassa. Kyseisessä luokassa on muutamia erityistä huomiota ja tukea tarvitsevia lapsia, joten apuni on siellä enemmän kuin tervetullutta. Tämän luokan lisäksi olen yleisesti solun opettajien käytettävissä avun tarpeen mukaan.
   Päiväni ovat pääsääntöisesti kuuden tunnin mittaisia. Tänään päivä oli viisituntinen, mutta sopimuksessa lukee 5 päivää viikossa ja 6 tunnin päiviä. Yritän itse ja tähtäänkin siihen, että tuo kuusi tuntia tulee täyteen, koska muuten en saa niin paljon työmarkkinatukea. Huomenna asia vielä kunnolla puheeksi minusta vastaavan opettajan kanssa :)
   Fiilikset ekasta päivästä ovat positiiviset. Lapset olivat mukavia ja ottivat minut hyvin vastaan, samoin työkaverit eli koulun henkilökunta. Vielä kun saadaan meidän kahden työharjoittelijan joukkoon  yksi vahvistus syyskussa, niin johan tulee olemaan kivaa - varsinkin kun kyseinen henkilö on hyvä kaverini jo monen vuoden ajalta :)
   Innolla siis huomista odottamaan! :)

Ps. Postissa tuli tänään kirje Kelalta: mulle myönnettiin korotettu asumistuki. Tosi nopeaa ja hyvää toimintaa, oon niin happy nyt!
<3 Ihanaa iltaa kaikille! <3
 
~ Roosa ~
  
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain kommentoimaan, kuulen mielelläni sinusta <3