keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Leikkaus peruttu!

Sen verta flunssassa olin aamusella, että nukutuslääkäri päätti peruuttaa leikkauksen. En edes jaksa kertoa, kuinka paljon harmittaa. Sillä ei siihen ole edes sanoja. Uusi alustava leikkauspäivä on varattu elokuulle, mutta ei siitä sen enempää uskalla puhua. Tässä on kuitenkin vielä niin paljon muuttuvia osasia muun muassa koulun suhteen. Voi siis olla, että lekuri kutsuu elokuussa tai sitten vasta vuoden päästä. Katsotaan.

Nyt keräilen vähän itseäni ja unelmiani. Palaan blogin äärelle sitten, kun taas pystyn ja jaksan.

~ Roosa ~


4 kommenttia:

  1. Hei Roosa,
    Oikein paljon voimia selvitä muuttuneessa tilanteessa!

    VastaaPoista
  2. Voimia tarvitset nyt,oli tuo varsinainen takaisku! Olin viikon kuntoutuksessa ja nyt avasin viikon tauon jälkeen ekan kerran tämän koneen. Kuntouksessa tuli työasioita ja näitä meidän yhteisiäkin haasteita pureskeltua, samalla pidin peukkuja, että kaikki sujuu sinulla hyvin.Toivottavasti aurinko paistaa kesällä tarpeeksi ja saat tämän jutun selvitettyä.
    Ikimuistoinen tuosta kuntoutusmatkasta tuli, kun saimme kolmeen kertaan palohälytyksen. Yksi kerta oli keskellä yötä ja viimeisen alkaessa olin kylpylän suihkussa ilman rihman kiertämää.Kaikki olivat tosin vahinkohälytyksiä, remontti pisti pillit ulisemaan.Tuleekohan asiasta jälkipuintia?
    Kuulumisiin, Tuula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuula! :) Kyllähän tuo pisti mielen muutamaksi päiväksi tosi masentuneeksi ja alakuloiseksi. Nyt on kuitenkin päästy pahimman järkytyksen yli. Olihan tälläkin varmaan tarkoituksensa, se selviää sitten joskus. Nyt tosiaan eletään vähän epävarmuudessa, mutta loppukuusta teen päätöksen, omasta mielipiteestäni "uusintayrityksen" ajankohtaan liittyen.

      Olipas muistorikkaan kuuloinen kuntoutusreissu! Toivottavasti siitä oli kuitenkin enemmän hyötyä kuin haittaa. Ihana myös kuulla, että minua on ajateltu siellä vähän kauempana ja pidetty peukkuja, vaikkei kaikki sitten mennytkään aivan käsikirjoituksen mukaan. No, kyllä ne legot mulle vielä suuhun saadaan...kaikki ajallaan!

      Poista

Rohkeasti vain kommentoimaan, kuulen mielelläni sinusta <3