tiistai 15. joulukuuta 2015

Kuvia lokakuun viimeiseltä päivältä

Käytiin lokakuun lopulla vaihtuneen hiustyylin johdosta vähän kuvailukeikalla Merjan kanssa. Kuvauspaikaksi valikoitui vanha, suljettu junaradan pätkä Jämsän Kellokalliolla. Löytyi siitä vierestä vähän järvimaisemaakin, jossa napattiin muutama kuva. Näistä ois ainakin jonkun kuvan tarkoitus päätyä blogin uuteen banneriin, joka on ollut ajatustasolla työstössä jo sieltä lokukuusta asti. Oliskos ehdotuksia kuvan suhteen? Muuten...löytykös teiltä toivomuksia myös uuden ulkoasun suhteen? Yksi vai useampi kuva banneriin, tummaa vai vaaleaa taustaa, jotain muuta..?












Mitäs ootte mieltä? Entä miltä uusi hiustyyli näyttää? Mun mielestä tuli taas tosi hyviä kuvia ja hiuksiinkaan en voisi olla tyytyväisempi (hyvästi päiväkodin täti -look). Halusin, että kuvista tulis sellaisia urbaaneja maisemiltaan ja valotuksiltaan ja sain haluamani. En voi taas kuin kiittää Merjaa näistä. Muutenkin Merja ansaitsee tältä kuluneelta 1,5 kuukaudelta ison halauksen ja kiitoksen. Elämä on ollut sellaista hullun myllyä, että edelleen oon päästäni pyörällä ja monta puhelua on tullut otettua Jämsän suuntaan. Mutta hyvä ystävä ei onneksi lähde viereltä, vaikka toinen meinaakin kaatua. Hyvä ystävä ottaa vastaan ja nostaa pystyyn. Mutta näistä avaudun sitten toisessa postauksessa sen verran kuin mitä katson tarpeelliseksi. 

Ihanaa joulukuun 15. päivää - aatelkaa, 10 päivän päästä on jo joulu! <3

~ Roosa ~

7 kommenttia:

  1. Älyttömän kivat hiukset ja ihania kuvia, mun lempparit on noista tuo toinen, kuudes, seitsemäs ja viimeinen, vaikkakin kaikki tosi onnistuneita otoksia kylläkin! ♥;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Epa <3 Ja aiheesta kolmanteen, syyslomalla meidän perheen kaikki aikataulut oli ihan vinksin vonksin, niin enpä saanu itteeni järkättyä sun luokse. Mutta joululomalla vaikka kävelen teille sit moikkaileen taas sua. Kiirettä myös koulun ja oman elämän puolelta niin paljon, että ei ole ollut aikaa tai voimia viestillä. Ajatuksissa tosin olet ollut ja paljonkin. <3

      Jutellaan lisää, kun nähdään :)

      Poista
    2. Jeps, eipä tuo mitään! Olisin toki itekkin voinut tajuta laittaa sitä viestiä... :D
      Mutta kuulostaa hyvältä, viestitellään sit lomalla ja katotaan miten nähään! <3

      Poista
  2. Kiva että palasit :)

    Eritoten tykkään tuosta jokikuvasta, tosin kaikki kuvat ovat hyviä ja hiustyyli on tosi hieno - rohkea ja sulla selvästi on paljon hiusta, koska kampaus näyttää ihanan paksulta ja tuuhealta.
    Oikein lämpöistä joulun odotusta! 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itekin siitä, että palasin! ;) Joo, kyllä tässä päässä hiusta riittää ja paksut on kuin mitkä. Ennenkin mulla on lyhyet hiukset ollu ja tämän tapaiset, mutta ei koskaan näin lyhyet toiselta puolelta. Oli kiva taas palailla vähän rokimpaan meininkiin päin.

      Ihanaa joulun odotusta myös sinulle! <3

      Poista
  3. Kivoja kuvia ja myös tukka näyttää hyvältä :) Pakko sanoo, mä kiinnitin näissä kuvissa huomioo noihin sun rannekoruun ja sormuksiin. Ne tuo sellasta kivaa lisäsärmää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sormuksethan mulla on jo pitkään olleet, mutta nyt kun katson tarkemmin, ne tulee näissä kuvissa selkeästi enemmän esille! Kiitos huomiosta :)

      Poista

Rohkeasti vain kommentoimaan, kuulen mielelläni sinusta <3