keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Heippa 2014, tervetuloa 2015!

Muistan, miten vuosi sitten kirjoittelin blogin puolelle siitä, kannattavatko toiveet. Tänä vuonna päätin päättää blogivuoden katsaukseen siitä, mitä tänne on tullut rustailtua.

Alkuvuosi oli haastava. Aloitin uuden migreeninestolääkkeen, Klotriptyl miten. Nerologi uskoi sen auttavan migreeneihini. Kuitenkin tammikuu meni pitkälti kovissa säryissä ja ea-reissuja tehden. Koin myös morkkista siitä, ettei mua töissä tunnuttu uskovan. Maaliskuussa sain kuitenkin mukavaa postia KELAlta. Näistä voitte lukea näistä postauksista.


Vammaan liittyviä ajatuspostauksia tuli myös jonkin verran. Pohdin mm. miten kertoa vammasta, miten vamma ja pääsykokeet sopivat yhteen ja sitä, miten kärsin siitä etten voi käyttää alkoholia lääkkeitten takia. Paljastin myös hiuslaatuni syyn/salaisuuden.


Toteutin myös teidän lukijoitteni toiveita. Kysymys-vastauspostauksessa saitte vastauksia teitä askarruttaviin kysymyksiin. Lisäksi kerroin yhden lukijan pyynnöstä hyvin avoimesti koulukiusaamistaustastani ja siitä, miten kiusaaminen muutti minua. Osa toivepostauksista liittyi myös vammaan, eikä niistä olisi tullut kirjoitettua ilman teidän apuanne - kiitos! Kerroin toisen silmän sokeudestani, hammasprojektistani sekä myös äitini pääsi ääneen postauksella Mitä Incontia Pigmenti -sairaus merkitsee äidille? Postaus liikutti monia, niin kirjoittajaa, blogin pitäjää kuin teitä lukijoitakin.


Vuoden ensimmäinen puolisko tuli tehtyä vielä kouluavustajan hommia. Se oli rankkaa, palkitsevaa ja ihanaa yhtä aikaa. En vaihtaisi.


Kun kesä kääntyi loppupuolelle, tuli eteen muutto, asuminen ja opiskelu Ylivieskassa. En vaihtaisi näitäkään pois. Kohta Jämsä jää taas taakse ja kaverit ja koulu odottavat loman jälkeen. Uudesta elämänvaiheestani on tullut kerrottua mm. näissä kirjoituksissa.


Vaikka musta tuntuu, ettei vuoteen mahtunut paljoa menoja, reissuja sun muita kohokohtia, tuntuu niitä yllättävän paljon tallentuneen tänne blogin puolelle. Tuli käytyä Kouvolassa vappua viettämässä, Ähtärissä koululaisten kanssa, Vuokatissa, Tove Jansson -matkalla äidin kanssa, Suomipop-festareilla ja Maata Näkyvissä -festareilla.


Lisäksi kuvailtiin Merjan kanssa muutamaan otteeseen, heinäkuussa ja lokakuussa.


Muistitteko nämä? Vuoteen on siis mahtunut paljon kaikkea, eikä tässä ollut läheskään kaikki. Loput ovat selvinneet vain lukemalla. Kiitän teitä lukijoita tästä vuodesta, kiitos mukavista kommenteista ja tsempeistä, sekä kivoista bloggausehdotuksista! Toivottavasti olette vähintään yhtä aktiivisia myös ensi vuonna!
   Ensi vuodeksi mulla ei ole sen kummempia suunnitelmia tai tavoitteita. Tehdä vaan postauksia niin paljon kuin vain pystyn ja mahdollisimman monipuolisesti. Ottaa kuvia. Haluan myös jatkaa teidän toiveittenne toteuttamista. Jatkossakin saa mua heittää idealla!
   Ai, mitä sitten blogin ulkopuolella? Saada eka opiskeluvuosi loppuun yhtä hyvin kuin tähänkin mennessä, viettää varmasti työntäyteisen, mutta sitäkin antoisamman työkesän Seinäjoen aluesrk:n leivissä (kyllä, kesätyöt hanskassa!), aloittaa toisen vuoden Centriassa Rauskilla. Nauttia ja stressata elämästä ja elämässä. Toivottavasti myös päänsäryt ja migreenit pysyisivät yhtä rauhallisina kuin nyt. Kesästä lähtien sillä saralla on ollut aika seesteistä (Klotriptyl mite siis auttoi). Pitää hauskaa perheen ja ystävien kanssa lähellä ja kaukana. Niin, ja ehkä löytää sen elämäni rakkauden. 

Kiitokset tästä vuodesta ja oikein onnekasta uutta vuotta 2015!

~ Roosa ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain kommentoimaan, kuulen mielelläni sinusta <3