torstai 22. toukokuuta 2014

Picnic



Äiti oli nimikoinut lautaset ja juomat ;)

Olin eilen piknikillä. Pikkuveljeni ja -siskoni koulu ei järjestä tänä vuonna normaalia kevätjuhlaa, vaan tilalle tuli koko koulun ja perheen yhteinen piknik koulun pihalle. Syömiset hoidettiin nyyttäriperiaatteella. Jokaiselle luokalle oltiin merkitty paikka ja jokaisen luokan "alueella" oli pöytä, jonne jokainen sai tuoda omat tuomisensa ja nauttia muiden tarjoamisista.
   Alue oli mun mielestä hyvin suunniteltu. Keskellä nurtsia oli rajattu alue, jossa luokat esittivät esityksiään ja jossa myös kisailtiin halukkaiden oppilaiden ja vanhempien kesken. Piknik-alue kiersi tätä rajattua aluetta, niin että kaikki istuttiin tavallaan jätti-isossa piirissä. Osasinpa taas selittää selkeästi, mutta tosta kuvasta saa jonkin sortin käsityksen asiasta.
   Äiti oli mun isoveljen "vieraana" vitosten alueella ja mä sain kunnian olla pikkusiskon kanssa piknikillä eppuluokkalaisten kanssa. Meillä oli kivaa! Pientä harmia tuottivat kuurosateet, mutta onneksi oli kosteuden kestävä alusta ja sateenvarjo. Kyllä harmitti, että olisi se eilisen sade siirtynyt tälle päivälle ja tän päivän helle eiliselle. Mutta toisaalta, sade ei ollut kovaa ja vaan kuurottaista ja oli kivaa olla piknikillä vähän erilaisessa säässä. Että ei se sää määritä piknikille lähtemistä vaan varusteet ja iloinen mieli sekä hyvä asenne :)

Viikonlopuksi on luvattu lämpöä, joten jos siellä ei oo vielä piknikkiä vietetty, niin viikonloppuna viltti ja eväät mukaan ja ulos pitämään hauskaa!
~ Roosa ~

PS.Yritän saada seuraavaksi postausta vähän uskonnonaineenopettajan pääsykokeisiin valmistautumista. Viikonlopun sääennusteen takia ansiosta aika menee porukoilla aurinkoa palvoessa pääsykoekirja kädessä. Postaus voi siis viipyä ensi viikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain kommentoimaan, kuulen mielelläni sinusta <3