tiistai 25. heinäkuuta 2017

Suomipop-festarit vm. 2017




Heinäkuun puolivälissä vietettiin vanhemman pikkuveikkani kanssa 3 päivää Suomipop-festareilla Jyväskylässä. Alunperin mun oli tarkoitus ostaa 3 päivän liput veikalleni YO-lahjaksi, mutta onneksi en tuota liikettä tehnyt ennen juhlapäivää. Veikkani kaverit nimittäin olivat tehneet saman päätöksen ja veikka saikin hakea juhlapäivän jälkeen poppiliput kaveriltaan. 
   Niinpä festariliput vaihtuivat IKEAn astiastoon ja meitsi luuli jo, etten pääse laatuaikaa veikkani kanssa ollenkaan viettämään, sillä automaattisesti oletin, että lahjalippuihin kuului festariseura kylkiäisenä. Mutta onneksi asia tuli puheeksi veikan kavereiden kanssa sattumalta. Siinä tuli ilmi, ettei festariseura kuulunutkaan lippuihin. Niinpä meitsi tilasi sitten just viime hetkellä itelle kolmen päivän liput Jyväskylän Lutakonaukiolle 13.-15.7. väliselle ajalle. Parin päivän kuluttua tuosta Radio Suomipop ilmoitti, että kolmen päivän festariliput olivat loppuunmyydyssä tilassa.



Saatiin sitten veikkani kanssa myös idea toisen veljemme rippilahjaan. Hommasimme hänelle liput perjantaiksi popeille kanssamme. Naimaluvan saanut veikkamme innostui tästä kovin, eikä edes äidin läsnäolo tuona päivänä haitannut laisinkaan. 



Lopputulos oli siis se, että torstain ja lauantain festariseuranani oli yo-lakin saanut pikkuveikkani ja perjantain ajaksi seuraamme liittyi myös toinen pikkueikka ja äiti. Meillä oli tosi hauskaa, vaikka jalat ja univaje olivatkin kolmen päivän jäljiltä täysin toista mieltä. Oon tosi kiitollinen, että autokortillinen veikka lupautui vapaaehtoisesti ajamaan kolmen päivän ajan Jämsä-Jyväskylä-Jämsä välin. Sujut oltiin yhden päivän ruoan ja parkkihallin maksamisella. Mulla on tosi kultainen pikkuveikka!




Festarit oli loppuunmyyty perjantaina ja lauantaina, mutta yhtään kertaa ei tarvinnut pelätä känniörveltäjiä monen tuhannen ihmisen väkijoukossa. Porukka oli tietysti jonki verran hiprakassa, mutta hyvällä tavalla. Kaikilla oli suut hymyssä, niin meillä kävijöillä, artisteilla kuin järkkäreilläkin. Myös väentungoksessa. Nää oli todelliset hyvänmielen festarit!  




Kannatti lähtee - ja tuskin jää toisiksi ja viimeisiksi popeiksi, jos se itsestä on kiinni!

~ Roosa ~

2 kommenttia:

Rohkeasti vain kommentoimaan, kuulen mielelläni sinusta <3